Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем сЪС стъпков мотор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение
    Ако се вземе втора ръка от форума примерно няма ли да стане или не се знае какво ще е

---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

До колкото знам тук думата колегиалност означава много така ,че не вярвам някой да пробута моторче което не равоти добре
    От малкото ми опит тук разбрах, че има доста колегиалност. Сега следя форума защото продавам кола на части след среща с камион. Втората ръка дори и от човек познат, пак е нож с две остриета. Например в случая с теб - аз ти продавам регулатора от моята ударена кола. Той и сега работи прекрасно. Но след 2000к може да спре, защото колата е вече на стотици хил. километри. пистата на потенциометрите се е поизтърква още и ето ти проблем. А аз съм невинен все пак. Но може и да не спре, защото моят е сменян

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
      Стъпковото моторче и TPS са в общ корпус, черен на цвят и е закачен на дроселната клапа, като застанеш пред колата то се пада зад дроселната клапа.
      Благодаря колега.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
      X